abbasghamary (05-08-14), Morteza.m1371 (05-08-14), problem (05-08-14)
دقیقا طبق لینکی که دادم بعد از نصب ویندوز 8.1 . 64 بیتی . مراحل رو انجام بدید .مشکل حل میشه .پس این مشکل به خاطر بایوس هیبریدی گرافیکت هست که واسم عجیبه چرا چنین بایوسی رو انتخاب کرده که کاربر رو ممکنه به اشتباه بیاندازه . شما با مطالعه همون لینک مشکلتون حل میشود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آها صحیح .. بله احتمالا همینی که شما میفرمایید باشه .. حالا عصر برم سیستمو بگیرم همین مورد رو روش پیاده کنم ببینیم چی میشه .. فقط یک سوال توی همون افتر بورن و یا کلا توی GPU-z باید نوشته باشه R9 200 Series یا باید بنویسه مثلا R9 290x ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله طبق همین لینک پیش بریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HYBRID BIOS introduction
بعد با همون gpu-z هم بگیری درست میشناسدش . معمولا درایورش به شکل r9 200 نصب میشه .
Morteza.m1371 (05-08-14), problem (05-08-14)
دوست عزیز من کارتم 290 بدون ایکسه و با مانیتور 20 براحتی فقط با نصب یه درایور لود شده.
اونایی که میگن مشکل از مانیتورت هست حرف کاملا غیر منطقی میزنن .
حالا پیشنهاد میکنم تمام دستورات آقا امید را انجام بده صد در صد نتیجه میگیری.
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
صحیح اونوقت راستی این مورد رو اول باید درایور گرافیک رو نصب کنم (نصب همون سی دی گرافیک) بعد آپدیت کنم بایوس رو از لایو یا نه اول باید بایوس رو آپدیت کنم بعد سی دی گرافیک رو نصب کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (05-08-14)
اول درایور رو نصب کنید . کاتالیست 14.7 بریزید . ویندوز هم 8.1 نسخه 64 بیتی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (05-08-14), problem (05-08-14)
صحیح چشم .. ببخشید من اینقدر سوال میکنم ... عذرخواهی میکنم .. میخوام با دل قرص به اینکه با این مورد کار اوکی میشه برم سیستم رو بگیرم ... الان این سوال برام پیش اومده چرا دوست عزیزی که گفتنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز من کارتم 290 بدون ایکسه و با مانیتور 20 براحتی فقط با نصب یه درایور لود شده.
اونایی که میگن مشکل از مانیتورت هست حرف کاملا غیر منطقی میزنن .
حالا پیشنهاد میکنم تمام دستورات آقا امید را انجام بده صد در صد نتیجه میگیری.
سپاس.
به این شکل .. چرا برای ایشون فقط با نصب درایو اوکی بوده و همینطور که گفتن فقط درایو رو نصب کردن و مشکلی نبوده ولی برای من نیاز به این مرحله ی آپدیت بایوس هست ؟ شما نظری دارید ؟
AMD>INTEL (05-08-14)
به خاطر نوع کارت گرافیک شماست گرامی . چون از بایوس هیبریدی استفاده کرده . به نظر من دردسر این نوع بایوس کم نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب الان گرافیک 290 هم که این دوستمون اشاره کردن طبق آدرس زیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HYBRID BIOS introduction
این بایوس رو پشتیبانی میکنه !
سازنده کارت ایشون سافایر هست . msi نیست . به خاطر همین msi چنین راهنمایی گذاشته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks